Perhe on pahin ja lähipiirinsä voi valita.

Perhe on pahin ja lähipiirinsä voi valita.Olen valinnut perheeni osaksi ”lähipiiriäni” ja ”lähipiiristäni” on tullut kuin perhettä.

Olen kirjoittanut paljon oman ympäristön luomisesta ja sen vaikutuksesta itseesi.Yksinkertainen kaava, joka toimii.Eliminoimalla elämästäsi negatiivisuutta tulee saamaan/saavuttamaan positiivisuutta, mitä se sitten kullekkin meistä on.Puhutaan sitten ihmisistä, tekemisestä, tekemättömyydestä tai visuaalisesta ympäristöstä, nämä muutokset, eliminioinnit”menetykset” tulevat täyttymään positiivisuudella ajan kanssa. Ei voi olettaa oman elämän ja -olon muuttuvan, jollei asioille tee mitään, tilanne on katkeransuloinen, mutta tuottaa hedelmää loppupeleissä, puhuu kokemuksen syvä rintaääni.

Aihe nousi mieleeni, sillä lähiaikoina varsinkin olen huomannut ja tullut todella kiitolliseksi lähipiiristäni ja näistä ihmisistä.Kai sen lähimmäisten tärkeyden todella huomaa viimeistään silloin kun eletään vaikeita aikoja.Herättää tunteista kiitollisuuden, kiitollinen olen myös siitä, että on oppinut löytämään hienoja hetkiä pienistä asioista ja ympärilläni olevista ihmisistä, kuten sanottu ”paistaahan se aurinko paska kasaankin”

WP_20151119_17_32_40_Pro[1]

Pikkusiskoni ja äidin kanssa siskon synttäri lunch;illa.

-Janette Tiki Ylikomi-

 

Jätä kommentti