Kaikki on ihan hanskassa…aina kuitenkin välillä toinen hanska hukassa

Mun päivän kulku…noh meillä kaksihaaraisilla ei ole koskaan samanlaista päivää, oli se sairaus sitten kuinka hanskassa, niin aina on vähintään se toinen hanska hukassa.Nyt kaikille sielun veljilleni ja siskoilleni vinkki jolla aina itse lohduttaudun.Huumori. Ilman sitä ei tästä  elämästä selviä hengissä.Se paska olo ei kestä ikuisesti, ikävä kyllä sama pätee siihe loistavaankin oloon, mutta ikinä ei ole ainakaan tylsää! Tapananihan on aina etsiä se timantti sieltä paskakasasta vaikka henki lähtisi. Sillä olen aikoja sitten päättänyt, että elämä on liian lyhyt itsesäälissä  rypemiseen varsinkin tämän kaksisuuntaisen kansssa, koska sehän ei lähde koskaan pois, ei edes kulumalla.

Tällä lookilla uutta blenderiä ostamaan, saattoi käteen tarttua jotain muutakin

Tällä lookilla uutta blenderiä ostamaan, saattoi käteen tarttua jotain muutakin

Blenderi haettu, pääse tekemään kunnon hedelmäpommeja, miehet, naisen huulille saa hymyn loppupeleissä melko helposti !

Blenderi haettu, pääse tekemään kunnon hedelmäpommeja, miehet, naisen huulille saa hymyn loppupeleissä melko helposti !

Kun kuvittelen itseäni vuosien päästä muistelemassa menneitä aikoja, tunnen tietynlaisen turvan tunteen, sillä tiedän, ettei ainakaan yksi pahimmista peloistani toteudu.Puhun siis tylsyyden pelostani. Tarkoitan siis sitä, että olisi kamalinta katsoa elämäänsä taaksepäin ja todeta, että helvetti..elämänihän on ollut TYLSÄ. Ruma sana, inhottavin tunne. jty7

Vaikka sitä on joutunut kokemaan rujoja, rajuja, raakoja ja rankkoja asioita en silti muuttaisi mitään, sillä ilman menneisyyttäni en olisi juuri tässä, juuri tälläinen ja juuri näiden ihmisten seurassa. Suosittelen siis positiivista ajattelutapaa ja huumorilla yrittäen etsiä niitä ”hyviä” asioita tästä suoraansanottuna kamalasta taakasta.Eihän tästä ilman sitä huumoria selviä, no fucking way!  Ja tiedän omasta kokemuksesta, että tuota positiivista ajattelutapaa pitää harjoitella itsetutkiskelun avulla, joka saattaa kestää vuosia, ja no itseasiassa jos haluat voida hyvin ja elää mahdollisimman ”normaalia” elämää itsetutkiskelu ei lopu koskaan…kunhan ei tämä elämä mene liian normaaliksi, sehän olisi hirveämpää kuin tämä sairaus 😉 Mustan huumorin omaavat selviävät tästä ja pääsee niin sanotusti bipon niskan päälle, belive me its better to be on the top than bottom , thats the way to have control.

-Janette Tiki Ylikomi

2 kommenttia artikkeliin ”Kaikki on ihan hanskassa…aina kuitenkin välillä toinen hanska hukassa

Jätä kommentti